2013-12-29 09:18:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Legyen óvatos!

Napi horoszkóp december 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha ön pénzügyes, akkor valószínűleg más pénze, ha nem, akkor inkább a saját anyagi kérdései okoznak már most fejtörést önnek a jövő évre nézve. Nem ártana egy családi kupaktanács keretében átbeszélni a lehetőségeket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ne hagyja, hogy egy kreatív ötlete az érdektelenség, vagy pénzügyi nehézségek miatt végképp elfelejtődjön. Minél több embernek beszél az ötletéről, annál több rejtett lehetőség tárulhat fel a szeme előtt. Egyet meg is ragadhatna!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Anyagi gondok okozhatnak fejtörést az Ikrek jegyűeknek is. Ön azonban a legmozgékonyabb az összes jegy közül, és ez a gondolkodására is igaz. Mint mindig, most is kitalálhat valamit. És kiderülhet, hogy ez korántsem az a veszett fejsze…

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az utóbbi időben több kiadása volt, ami miatt, felborult a pénzügyi mérlege. Persze ennek legalább annyira saját maga is az oka. Egyetlen dolgot tehet: további forrásokat keres. Ideje felkeresni a barátait: nem pénzért, lehetőségért!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ne legyen olyan borúlátó a pénzügyek miatt. Az természetes, ha decemberben inkább negatív a mérlege, hiszen ön nagyvonalú ajándékozó, most is kitett magáért. Ez átmeneti állapot, hamarosan javulni fog a helyzete.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ön tud a leginkább szigorú lenni a családtagjaival szemben, ha a pénzügyek szigorításáról, a kiadások visszafogásáról van szó. Úgy dönt, idén már csak virslit esznek. Azért szerezzen be egy kis lencsét is, legalább babonából!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai napon csak legyen óvatos a kezdeményezések terén, bármiről is legyen szó. Még egy egyszerű szánkózás, sőt, akár egy mindennapos bevásárlás is váratlan balesetveszélyes helyzeteket produkálhat. A háztartása is tele veszélyekkel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az évvége felé „befeszülő” bolygóállások talán a Skorpiókra hatnak a legerősebben. Próbálja meg tudatosan gyakorolni az elengedést, az ellazulást, ha nem akarja az utolsó napokat veszekedéssel, kenyértöréssel végezni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Sokan kérhetik a napokban az ön segítségét, mert szükségük van az ön tisztánlátására és elfogulatlanságára. Minél inkább érzelmi természetű ügyekben kérik a segítségét, az annál nagyobb emocionális hatással lehet önre is.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Az érzelmi téren meghozott döntéseket is racionálisan kell megalapoznia: ön már csak ilyen ember. Ha azonban így akar tenni, akkor még várnia kellene néhány napot. Most túl dühös, vagy túl szerelmes lehet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Elérkezettnek látszik az idő arra, hogy a tervezett változásokat végre kivitelezze. A nagy bolygókereszt, ami az égen fennáll, a Vízöntők számára inkább lehetőséget jelent. Ön mindig is szerette a változást, változtatást.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Az utóbbi időben kissé eltunyult, ráadásul az ünnepek alatt sikerült még felszednie pár kilót. Ideje lenne ezen változtatni. Találjon ki valami könnyű mozgást, amit akár a családjával, a gyerekeivel is együtt végezhetnek.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: